Hotel Villa Völgy Wellness & Conference

Hotel Villa Völgy Wellness & Conference

Termální lázně Eger

Hotel Villa Völgy Wellness & Conference - _07A2092-2Hotel Villa Völgy Wellness & Conference - _07A1948-2Hotel Villa Völgy Wellness & Conference - _07A1951-2Hotel Villa Völgy Wellness & Conference - _B1Q0031Hotel Villa Völgy Wellness & Conference - _07A2142-2+ 58 dalších fotek

Popis hotelu

Hotel Villa Völgy **** Wellness & Conference se nachází v Údolí krásných žen (Szépasszony Valley), které je světově proslulým údolím vinařské turistiky, kde na hosty čekají stovky vinných sklepů. Okolí je velmi klidné, impozantní budovy hotelového komplexu jsou obklopeny krásným parkem, proto je hotel jako stvořený pro relaxaci a rekreaci. Hostům je k dispozici 86 pokojů ve 3 různých budovách. Pokoje Superior, které svými modře natřenými stěnami vyzařují noblesní eleganci, se nacházejí v těsné blízkosti hotelového wellness. Další křídlo Superior, které se nachází v bezprostřední blízkosti venkovního zážitkového bazénu, má kromě pokojů i konferenční místnost. V hlavní budově se nachází exkluzivní designová restaurace, recepce a bar. Nad tím jsou dvě patra pokojů Deluxe, které svými teplými barvami vytvářejí relaxační atmosféru. Do wellness se dostanete z hlavní budovy po krátké procházce parkem. Během pobytu mohou hoteloví hosté od jara do podzimu zdarma využívat hotelovou zážitkovou koupel pod širým nebem (zážitkový bazén s barem, brouzdaliště pro děti) a vnitřní wellness (fitness s moderním kardio a posilovacím zařízením, jacuzzi , bazén a zážitkový bazén, finská sauna, infra sauna, ledová pára a aroma kabina, solná komora). Dvě hotelové restaurace nabízejí širokou škálu gastronomických specialit, nejen typických místních jídel, ale i specialit wellness kuchyně. Kromě toho jsou oblíbené také grilovací párty organizované na zastřešené terase pro 100 míst a večeře s ochutnávkou vín v hotelovém vinném sklípku s kapacitou 60 míst, kde mohou hosté ochutnat oceněná vína nejlepších vinařů regionu.

Výhodné pobytové balíčky


Relax v Egeru

Relax v Egeru

Hotel Villa Völgy Wellness & Conference, Termální lázně Eger

Přijeďte nasát atmosféru historického města Eger do krásného prostředí hotelu Villa Völgy a využijte...

1 - 21 noci Polopenze Bazén a sauna
Cena od 3 000Osoba / pobyt

Zobrazit

Co znamená "Cena již od"?

Kalkulace pobytů se odvíjí od vybraného termínu a typu pokoje. Pokud zvolíte termín např. v hlavní sezoně nebo ve vyšší kategorii pokoje, náš kalkulátor základní cenu automaticky přepočítá dle vámi zadaných parametrů.

Tip: Nevybrali jste si žádný pobyt? Nechte si zaslat nabídku ubytování.

Chci nabídku ubytování
Zavřít

Poptávka ubytování

Tento web je chráněn službou reCAPTCHA a platí na něm zásady ochrany osobních údajů a podmínky používání služeb společnosti Google.
-+

Byl jsem seznámen s informacemi o zpracování osobních údajů
  • Vaše osobní údaje potřebujeme pro zpracování vaší objednávky/poptávky
  • Vaše osobní údaje budou na vaší žádost odstraněny.
  • Osobní údaje uchováváme jen po dobu nezbytně nutnou k poskytnutí služby, nebo ke splnění jiných zákonných povinností.
Odeslat poptávku

Zobrazit výhodné balíčky (1)

Hodnocení našich klientů

Tento hotel zatím nikdo nehodnotil

Personál

Ubytování

Stravování

Procedury

Dárkový poukaz s platností 2 roky

Objednat dárkový poukaz

V tento moment příjímáme pouze elektronické rezervace.

Po - Pá 8:30 - 16:00
So: 10:00 - 15:30
Ne: zavřeno pro telefonické rezervace

Email

Mohlo by vás zajímat...

Termální lázně Eger


Recenze

4.0Skvělé (Založeno na 0 hodnocení)

Tento hotel zatím nikdo nehodnotil. Buďte první.

Adresa

Tulipánkert u. 5. ,
3300 Eger