Lázeňský hotel Nivamare, Luhačovice - Health balance

Lázeňský hotel Nivamare, Luhačovice - Health balance

14.5.2024

Vážení hosté,

dovolte nám představit Vám nové pobytové balíčky z řady Health balance poskytované v Lázeňském hotelu Nivamare v Lázních Luhačovice. Jedná se o celostní přístup ke zdraví, kdy se pracuje především s vodou v podobě minerálních pramenů, dotekem, myslí, aktivitou, výživou a relaxací. Konkrétně pobyty mohou řešit například nevyváženou stravu, potíže se spánkem, duševní nerovnováhu, hormonální výkyvy během menopauzy či nedokonalosti na kráse. Vybírat můžete z následujících pobytů:

  • Duševní balanc: pomůže Vám odpočinout si od každodenního shonu, načerpat novou energii v léčivém prostředí oblíbených lázní; cílem bude také předat Vám inspiraci ke zvládání moderního stylu života.

  • Hormonální balanc pro ženy: je speciálně navržený pro ženy 40+, které se chtějí cítit lépe i v menoupauze a to přírodní léčbou.  Necháte se změřit přístrojem InBody a získáte tak kompletní přehled o poměru tukové i svalové tkáně v těle, dále o svém BMI, doporučeném příjmu energie a mnohých dalších ukazatelích. Následně se můžete poradit o úpravě Vašeho jídelníčku s nutričním terapeutem. Svůj obličej i tělo poté necháte opečovávat na procedurách, během kterých je používána dermo kosmetika THERMELOVE. Čeká vás zkrátka relax pasivní, např. ve formě přístrojové masáže, tak i aktivní typu aquafitness či chůze s holemi nazývaná Nordic walking, plavání. 

  • Spánkový balanc: v sobě propojuje monitoring spánku, světelnou terapii a regenerační procedury. V rámci pobytu optimalizuje Vaši světelnou hygienu, která zásadně ovlivní Váš spánek a zároveň přispěje k lepšímu zdraví. Pobyt začíná konzultací s lékařem, který na základě Vašeho aktuálního zdravotního stavu doporučí regenerační procedury v rámci balíčku, včetně stěžejní procedury – Fototerapie a v závěru pobytu také vyhodnotí výsledky monitoringu spánku. V rámci pobytu budete ubytovaní ve speciálních pokojích s unikátními senzorickými podložkami pro monitoring spánku. Podložky jsou nenápadné a neobtěžující, zachycují mikrovibrace, které vyhodnocují a monitorují srdeční i dechovou činnost klientů včetně nežádoucí významné aktivity během nočního klidu. Důležitým doplňkem spánkových pokojů je unikátní biodynamické osvětlení pro synchronizaci cirkadiálního rytmu organismu a také červené brýle. Tyto brýle nepropouštějí modré ani zelené světlo, které narušuje přirozené fungování našich biologických hodin. Slouží pro zkvalitnění spánku i jako prevence a první pomoc při problémech se spánkem. Pomáhají tělu zachovat přirozenou hladinu melatoninu, která je pro kvalitní spánek nezbytná. Používají se asi 90 minut před spaním, což je optimální doba pro přípravu organismu na spánek. K lepšímu zdraví a vitalitě přispěje specifická procedura – Fototerapie prokognitivním světlem s vysokou intenzitou. Mezi hlavní účinky této terapie patří posílení imunity a metabolických procesů, prevence sezónní deprese, zlepšení kognitivního výkonu mozku, podpora psychického a fyzického zdraví organismu a klidného spánku.
     


Zpět na informace o hotelu

Poptávka

Tento web je chráněn službou reCAPTCHA a platí na něm zásady ochrany osobních údajů a podmínky používání služeb společnosti Google.

Kliknutím do textového pole se Vám zobrazí kalendář, ze kterého zvolte datum příjezdu. Vybírat lze pouze dny zobrazené zelenou barvou.

-+
-+
-+
-+
Přidat další pokoj


Byl jsem seznámen s informacemi o zpracování osobních údajů
  • Vaše osobní údaje potřebujeme pro zpracování vaší objednávky/poptávky
  • Vaše osobní údaje budou na vaší žádost odstraněny.
  • Osobní údaje uchováváme jen po dobu nezbytně nutnou k poskytnutí služby, nebo ke splnění jiných zákonných povinností.
Nezávazná poptávka