Horská střediska TMR, Nízké Tatry - lanovky a vodní parky v ceně pobytů

Horská střediska TMR, Nízké Tatry - lanovky a vodní parky v ceně pobytů

od 23.5.2024 do 30.11.2024

Vážení klienti,

dovolte nám informovat Vás o akční nabídce, která zahrnuje výlet lanovkou a vstup do jednoho z vodních parků. Za každou noc ubytování (kromě dne příjezdu) získáte:

  • LÍSTEK NA LANOVKU:
    • ve Vysokých Tatrách lze využít na zpáteční jízdu ve vybraných úsecích: Tatranská Lomnica – Skalnaté Pleso – Lomnické sedlo nebo Starý Smokovec – Hrebienok nebo Štrbské Pleso - Solisko, podle aktuálního provozu lanových drah. Lístek na lanovku neplatí pro trasu Skalnaté Pleso - Lomnický štít.
    • v Nízkých Tatrách lze využít na zpáteční jízdu v úsecích Biela púť - Priehyba - Chopok – Kosodrevina - Krupová a stejnou trasou zpět. Z Chopku Juh platí lístek na stejnou trasu v opačném směru.
    • Lístek na lanovku je nepřenosný a v daný den pobytu ho lze využít pouze na jednom, Vámi zvoleném úseku. V případě, že se pobyt uskuteční mimo provozních dní lanovek v Jasné nebo ve Vysokých Tatrách, nebo bude provoz lanovek z důvodu nepříznivého počasí nebo jiných nepředvídaných okolností přerušen, klientovi nevzniká právo na jakoukoliv finanční nebo nefinanční kompenzaci nebo náhradu.
  • VSTUP DO VODNÍHO PARKU:
    • možnost využít jednorázový vstup do jednoho z vodních parků Tatralandia nebo Bešeňová podle vlastního výběru v daný pobytový den

Důležité:

  • Nabídka platí pro všechny pobyty v termínu od 21. 4. 2024 do 30. 11. 2024 (poslední den check-out).
  • Nabídka neplatí pro příjezdový den (check-in) a počet lístků se rovná počtu nocí během pobytu. Lístky jsou nepřenosné a v daný den je možné využít zároveň lístky na lanovky v Jasné nebo ve Vysokých Tatrách a také vstupy do jednoho z vodních parků Tatralandia nebo Bešeňová během aktuální provozní doby.
  • Využití lístků na lanovky i vstupů do vodních parků je podmíněno registrací všech členů rezervace do programu Gopass před nástupem na pobyt. Pokud již klient registrovanou Gopass kartu má, je třeba ji předložit při check-inu. V případě zájmu o vydání Gopass karty na recepci hotelu, bude její vydání na místě zpoplatněno částkou 2 €. V případě odmítnutí registrace klienta do Gopass ztrácí nárok na čerpání služeb – lístků na lanovky a vstupy do vodních parků, jakož i finanční kompenzaci.

Věříme, že Vás nabídka zaujala a svůj pobyt si užijete!


Zpět